International Expertise Center ChildAbduction.COM (IECC)©
We can get your child back!
Contact us now

Peru – Gusseva-zaak

Een repatriering van een kind van Peru naar Spanje. ( 3 pics en 2 vids )

Het leven is te kort om haatgevoelens te koesteren. Liefde is alles wat we nodig hebben. Boven alles moeten we onze kinderen liefhebben. Zonder liefde kunnen ze niet groeien en leren ze niet om lief te hebben. Geen enkele ouder heeft het recht om zijn kind als zijn eigendom te beschouwen of als wapen te gebruiken. Ook mag men de andere ouder niet het recht ontnemen om zijn kind op te voeden en te genieten van het ouderschap. Dit is een grote verantwoordelijkheid en helaas zijn velen van ons niet in staat deze te delen.

Toen ik voor de zware taak stond mijn zoon te repatriëren nam ik contact op met het IECK. Ik leerde meneer Hoogkamer kennen en ik wist dat hij de enige persoon was die mij zou kunnen helpen mijn zoon terug te halen. Ik had hem toen inmiddels al 10 maanden niet meer gezien. Mensen die hetzelfde hebben meegemaakt zullen dit begrijpen. Meneer Hoogkamer begreep niet alleen mijn situatie, hij had ook ervaring met repatriëring. Zijn onbaatzuchtige toewijding aan elke zaak, is bewonderenswaardig. Dat maakt hem zo succesvol. Vanaf het moment dat ik contact opnam met het IECK tot het moment waarop ik mijn zoon in mijn armen sloot, heb ik me gesteund gevoeld in alles aangaande de repatriëring van mijn zoon. Het was de moeilijkste en meest stressvolle periode van mijn leven. Maar door wat we hebben meegemaakt zijn er vriendschappen voor het leven ontstaan. Het team van het IECK liet niets aan het toeval over, in tegendeel, ze waren altijd op alles voorbereid. Ze zijn in staat de beste oplossing te vinden, waar zelfs de autoriteiten niet aan hebben gedacht. Ze hebben ons ons leven teruggegeven en we zijn ze daar elke dag dankbaar voor!

Kristiina Gusseva
Kristiinag76@gmail.com

Een repatriering van een kind van Peru naar Spanje. Uitgevoerd door het IECK in samenwerking met Interpol.

DEEL 1

DEEL 2

Our offices are located in the European Union and United States of America

Mobiel

IMPORTANT !

We strongly discourage taking matters into your own hands. 
The measures could be illegal and may delay your child’s return. 
Attempts to re-abduct your child(ren) violently from any country may:

  • Endanger you, your child(ren) and others;
  • Prejudice any future judicial efforts you might wish to make in the abducted-to-state;
  • Even result in the arrest and imprisonment for many years!, of you, and that of your accomplices.

Finally, there is no guarantee that the chain of violent abductions would end with the one committed by you. 
A parent who has violently re-abducted a child may have to go to extraordinary lengths to conceal his or her whereabouts, living in permanent fear that the child may be violently re-abducted yet again.
If you are contemplating such desperate measures, we advise you to consider the emotional trauma inflicted on a child who is a victim of a violent abduction and a violent re-abduction.
We discourage violent re-abductions not only because it is illegal, but also because of possible psychological harm to the child.

We don’t use illegal methods; we intervene in another way.
Our method of work is strategically un-orthodox, but obviously legal and safe with the assistance of our strong global network.
Your case, needs to be continuously coached, monitored and pushed forward by our organization.