International Expertise Center ChildAbduction.COM (IECC)©
We can get your child back!
Contact us now

Mexico – Bernat-zaak

Een repatriering van twee kinderen van Mexico naar de Verenigde Staten van America.

23 mei 2014

David Bernat
Palos Heights, IL  60463
drb.davidbernat@gmail.com

Beste IECK,

Ik wilde even de tijd nemen om je te bedanken voor al je zware en aanhoudende inspanningen namens mij om mijn kinderen weer met mij te herenigen. Uiteraard is een achtergebleven ouder zijn van Internationaal Ontvoerde Kinderen iets dat we allemaal maar eenmaal in ons leven mee zullen maken en we hebben geen idee wat we kunnen verwachten, noch hoe hier op de juiste wijze mee om te gaan om ons met onze kinderen te herenigen. Omdat je het zelf hebt meegemaakt, ben ik van mening dat je een uniek vermogen hebt om je in ons in te leven zoals dit maar weinigen kunnen. Jouw medeleven is buitengewoon, samen met je bereidheid om waar mogelijk elke mogelijke dollar voor ons uit te sparen, een onverwachte en verfrissende verrassing voor mij.

Ook je keuze voor de mensen waarmee je werkt is ongeëvenaard. Alle personen die namens mij voor je werkten, waren van het hoogste kaliber in hun vak en toonden de grootst mogelijke professionaliteit. Ook is het aantal contacten bij buitenlandse overheden die bereid waren om met ons samen te werken omdat het “het juiste was om te doen” ongelooflijk. Jouw netwerk van mensen die je in de loop der jaren om je heen hebt verzameld, is ongelooflijk.

Omdat ik nog nooit zoiets heb meegemaakt, was het soms moeilijk voor me om je “taktiek” te begrijpen, maar uiteindelijk bleek alles wat je me hebt verteld waar en accuraat te zijn. Alhoewel de maanden die ik zonder mijn kinderen heb doorgebracht een eeuwigheid leken te duren, weet ik dat er geen andere manier was om mijn kinderen terug te krijgen in zo’n korte tijd zonder jouw hulp.

Mocht je ooit een klant hebben die een referentie wil hebben alvorens van je diensten gebruik te maken of een klant die moeite heeft om te begrijpen waarom je op een bepaalde manier te werk gaat, of gewoon iemand die met iemand wil praten tijdens het gehele proces, aarzel dan niet om hen mijn persoonlijke gegevens door te spelen om contact met mij op te kunnen nemen.

Woorden kunnen eenvoudigweg niet beschrijven hoe dankbaar ik je ben voor je diensten. Bedankt voor alles wat je voor mijn gezin hebt gedaan.

Met vriendelijke groet,

David Bernat

Our offices are located in the European Union and United States of America

Mobiel

IMPORTANT !

We strongly discourage taking matters into your own hands. 
The measures could be illegal and may delay your child’s return. 
Attempts to re-abduct your child(ren) violently from any country may:

  • Endanger you, your child(ren) and others;
  • Prejudice any future judicial efforts you might wish to make in the abducted-to-state;
  • Even result in the arrest and imprisonment for many years!, of you, and that of your accomplices.

Finally, there is no guarantee that the chain of violent abductions would end with the one committed by you. 
A parent who has violently re-abducted a child may have to go to extraordinary lengths to conceal his or her whereabouts, living in permanent fear that the child may be violently re-abducted yet again.
If you are contemplating such desperate measures, we advise you to consider the emotional trauma inflicted on a child who is a victim of a violent abduction and a violent re-abduction.
We discourage violent re-abductions not only because it is illegal, but also because of possible psychological harm to the child.

We don’t use illegal methods; we intervene in another way.
Our method of work is strategically un-orthodox, but obviously legal and safe with the assistance of our strong global network.
Your case, needs to be continuously coached, monitored and pushed forward by our organization.