International Expertise Center ChildAbduction.COM (IECC)©
We can get your child back!
Contact us now

China – Schuurmans-zaak

Een repatriering van twee kinderen van China naar Nederland.

Ik heb een erg moeilijke tijd ervaren toen mijn kinderen ontvoerd waren. En in mijn situatie was het moeilijk en niet geheel zonder risico om er achteraan te gaan. Ik wist niet hoe de situatie zou uitpakken en wat ik kon verwachten. Ook wist ik dat mislukkingen in het begin, de kansen snel zouden verkleinen. Dankzij de heer Hoogkamer en zijn collega’s is alles succesvol en snel verlopen. Wat ik kan zeggen over het IECK is dat de werkwijze zeer professioneel is en dat zij zeer veel ervaring hebben. De heer Hoogkamer was erg bereid mij te helpen en wilde dit ook graag. Ook voelde ik zijn medeleven en grote betrokkenheid. Hierdoor ontstond een vertrouwensband.

Ook de planning en voorbereiding wordt heel zorgvuldig gedaan. Niets aan het toeval overlatend. En alle mogelijke scenario’s worden voorbereid. Ik weet dat ze ook in de allermoeilijkste scenario’s door blijven gaan. Dit heb ik ook van andere cliënten gehoord. Mijn recovery verliep gelukkig goed. En alles is opgelost door middel van praten en onderhandelen, en met de heer Hoogkamer as mediator. Ik vond dit erg goed en professioneel. Hier was ik wel van onder de indruk. Door mijn emoties was ik zelf nooit zo goed in onderhandelen geweest en de ontvoerende ouder heeft iets wat veel zwaarder weegt. Nu nog zelfs wordt er aandacht besteed aan mij, door het IECK om een mogelijke tweede kinderontvoering te voorkomen. Ik wil ook graag referentie zijn voor het IECK, voor diegenen die een soortgelijke zaak hebben. Die een kinderontvoering meemaken op dit moment.

Our offices are located in the European Union and United States of America

Mobiel

IMPORTANT !

We strongly discourage taking matters into your own hands. 
The measures could be illegal and may delay your child’s return. 
Attempts to re-abduct your child(ren) violently from any country may:

  • Endanger you, your child(ren) and others;
  • Prejudice any future judicial efforts you might wish to make in the abducted-to-state;
  • Even result in the arrest and imprisonment for many years!, of you, and that of your accomplices.

Finally, there is no guarantee that the chain of violent abductions would end with the one committed by you. 
A parent who has violently re-abducted a child may have to go to extraordinary lengths to conceal his or her whereabouts, living in permanent fear that the child may be violently re-abducted yet again.
If you are contemplating such desperate measures, we advise you to consider the emotional trauma inflicted on a child who is a victim of a violent abduction and a violent re-abduction.
We discourage violent re-abductions not only because it is illegal, but also because of possible psychological harm to the child.

We don’t use illegal methods; we intervene in another way.
Our method of work is strategically un-orthodox, but obviously legal and safe with the assistance of our strong global network.
Your case, needs to be continuously coached, monitored and pushed forward by our organization.